Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF Smålands IF


Riksidrottsförbundet har tillsammans med Folkhälsomyndigheten tagit fram rekommenderade riktlinjer om föreningen har drabbats av bekräftad smitta.
 
 
259 föreningar i Småland har ansökt om kompensationsstöd för kvartal 3. Det är en minskning sedan i våras.
 
Sedan många år har Korpen Nybro arrangerat utomhus-SM i kubb. Tack vare en uppfräschning av lokalerna inomhus hoppas föreningen att verksamheten kan ta ännu ett kliv.
 
I september gick fotbollsprofilen Lars-Åke Lagrell ur tiden, 80 år gammal. Han är kanske mest förknippad med svensk fotboll, men grunden lades på RF-SISU Småland. Det här reportaget är en tillbakablick av Lars-Åkes gärning för idrotten i Småland.
 
 
 
Nominera din kandidat till Årets komet i Småland! Årets komet är ett stipendium som delas ut i ett samarbete mellan RF-SISU Småland och Swedbank.
 
Regeringen har avsatt 1 miljard kronor som stöd till idrotten för andra halvåret 2020. Idag (15/10) öppnar ansökan för föreningar och förbund.
 
I studier kring framgångsrika utvecklingsmiljöer har organisationsledarna visat sig centrala och väldigt betydelsefulla. Med bakgrund av det görs nu en gedigen utbildningssatsning för dig som vill utveckla barn- och ungdomsidrott på bästa sätt.
 
På lördag händer något unikt. Då skickar Riksidrottsförbunde ut ett 20-tal av Bildbyråns fotografer till idrottsföreningar över hela Sverige. Målet är att dokumentera en dag i idrottsrörelsen. Bilderna ska bli en fotoutställning som visas våren...
 
Riksidrottsförbundet fördelar regeringens kompensationsstöd om 1 miljard kronor för resten av 2020 i två omgångar. Regelverket är i stort detsamma, med några konkreta förändringar, jämfört med i våras.
 
Torsdag 22 oktober kommer Linus Thörnblad till Gummifabriken i Värnamo för att prata om psykisk ohälsa och prestation. Linus var en av Sveriges mest lovande höjdhoppare, men tvingades avbryta karriären redan som 25-åring.
 
Dansklubben DK Swing i Växjö digitaliserar sin verksamhet via ett projektstöd från RF-SISU Småland. – Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke, säger ordföranden Kenneth Welin.
 
Missa inte Skatteverkets webbsända seminarier om arbetsgivarskap, deklaration och kontrolluppgifter.
 
12

Motionsspår

IK Vista ansvarar för undanröjning av träd som hindrar framkomsten i motionsspåret.

Anmälan görs här.
Övriga ärenden avseende trädfällning/röjning hänvisas till Jönköpings Kommun.

 

_______________________________

 

 

Sponsorer IK Vista (se även idrotterna)

____________________________

     ICA Kaxholmen

____________________________

Stöd IK Vista och rabatt till dig: Handla på nätet genom Sponsorhuset.

Sponsorhuset

___________________________

Postadress:
IK Vista
Vistavallen
56146 Huskvarna

Besöksadress:
Vistavallen
56146 Huskvarna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vistavallen@telia.com