Hoppa till sidans innehåll

Information från IK Vistas Styrelse

18 JUL 2020 11:38
Lägesuppdatering
  • Skapad: 18 JUL 2020 11:38

Polisutredningen pågår men ärendet har ännu inte lämnats vidare till åklagare. Vi har fått flera frågor om vi i IK Vista försöker att få tillbaka pengarna från den person som tagit dem. Det vi vet är att pengarna är borta och att personen inte har dem kvar, det finns därför inget att försöka få tillbaka. Det är nu polisens/åklagarens jobb att åtala och utmäta straff och då också någon form av återbetalningsskyldighet.

Som vi tidigare har skrivit om så är vårt mål att få in 600 000 kr. Det är ganska exakt hälften av det  belopp som är borta. Vi har också en föreningsförsäkring och den processen är påbörjad. Vi hoppas att vi uppfyller de kriterier som skulle ge oss rätt till det maximala försäkringsbeloppet på 500 000 kr och som då skulle innebära att vi skulle vara tillbaka på fötter igen. Dock vet vi att det kommer att ta tid att få ut några pengar på försäkringen och det är därför vi överväger ett lån.

Vårt arbete fortsätter och vi har nu tillsatt nya kassörer i form av Berit och Jan Gustavsson. De håller på och startar upp sitt arbete men det är mycket att reda i, inte minst tack vare alla de transaktioner i form av swish och gåvor som kommit in.Berit och Jan kommer att sitta kvar som kassörer som längst till årsmötet, då vi behöver tillsätta en ny kassör. Vi tar tacksamt emot förslag på tänkbara kandidater och hoppas att det finns någon i föreningen som kan tänka sig att ställa upp!

Vi vill också passa på och informera om att vi hoppas kunna fortsätta arbetet med klubbstugan där vi fått beviljat ett bidrag för att kunna börja byta ut fönstren. Det är alltså ett bidrag som är avsett för just det och de pengarna är öronmärkta och måste redovisas i slutet av året.

I sommar kommer vi också att upplåta A-planen som ett ”testfält” för robotgräsklippare från Positec. Så bli inte förvånade om det är lite rörelse på planen trots att den är avstängd. Vi håller B-planen öppen för spontanfotboll och träningar.

Vi vill återigen passa på och tacka alla som på så många olika sätt ställt upp under denna kaotiska tid. Alla bidrag, initiativ, insatser, engagemang och stöttande ord är otroligt uppskattat och att känna den starka klubbkänslan värmer ända in i själen. Tack!

#tillsammansförikvista

IK Vistas styrelse gm Annelie Fredriksson Jung, ordförande

Skribent: Sven Hallbeck
E-post: Adressen Gömd

Motionsspår

IK Vista ansvarar för undanröjning av träd som hindrar framkomsten i motionsspåret.

Anmälan görs här.
Övriga ärenden avseende trädfällning/röjning hänvisas till Jönköpings Kommun.

 

_______________________________

 

 

Sponsorer IK Vista (se även idrotterna)

____________________________

     ICA Kaxholmen

____________________________

Stöd IK Vista och rabatt till dig: Handla på nätet genom Sponsorhuset.

Sponsorhuset

___________________________

Postadress:
IK Vista
Vistavallen
56146 Huskvarna

Besöksadress:
Vistavallen
56146 Huskvarna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...