Hoppa till sidans innehåll

Information från IK Vistas Styrelse

24 JUN 2020 20:20
Till alla medlemmar i IK Vista
  • Skapad: 24 JUN 2020 20:20

Först vill vi rikta VÅRT VARMA TACK till alla för det stöd vi fått under denna turbulenta tid och till alla som har bidragit till att vi nu befinner oss i en situation där framtiden för IK Vista trots allt ser ljus ut.
I dagsläget har vi fått in runt 160 000 kr i privata gåvor och swish samt över 200 000 kr i sponsring från företag. Helt fantastiska siffror som verkligen visar hur mycket vår förening och vår verksamhet betyder i bygden!
Vi har en bit kvar till målet på 600 000 kr som är det belopp vi beräknar att vi behöver få ihop och som tillsammans med vår försäkring skulle göra att vi är tillbaka på en hyfsad nivå igen. Ev försäkringspengar dröjer dock och vi tittar just nu på möjligheterna till en ev check-kredit hos Swedbank för att säkra ekonomin den närmsta tiden.

Ett medlemsmöte är planerat till 15 september för att styrelsen ska kunna möta er medlemmar och lämna mer information och svara på frågor. Det återstår dock att se i vilken form detta möte kan hållas med hänsyn till den pågående pandemin. Inbjudan kommer att skickas ut ca två veckor innan mötet med information om var och hur.

Vi kommer att tillsätta en ”uppbyggnadsprojekt-grupp” för att planera den fortsatta verksamheten i föreningen. Även innan denna händelse så var behovet stort att se över hur vi bedriver vår verksamhet då den bygger på ett fåtal individers (ideella) arbete och som en föreningskollega uttryckte det ”Vår förening med anor från 1935 drivs idag av en styrelse bestående av minimiantalet utifrån stadgarna och en fotbollssektion som går på ångorna. Det går inte längre..” Behovet är stort av att vi blir fler för att kunna utveckla verksamheten snarare än att ”bara släcka bränder”. Den händelse som drabbade oss visar att det finns ett stort engagemang bland er medlemmar och som vi hoppas kommer att mynna ut i att fler vill ”hjälpa till”. Ett engagemang i en idrottsklubb innebär ju inte endast att vara tränare eller styrelseledamot, det finns så mycket mer man kan göra, både stort och smått, se bara de fina insatser som vår damklubb och vår senior-grupp gör för föreningen. Så om ni känner att ni vill dra ett litet strå till stacken, hör av er till oss via This is a mailto link!

 

Vi kommer att fortsätta informera löpande så mycket vi kan både vi mail och via info på FB och på vår hemsida och ni kan alltid höra av er till oss på This is a mailto link om ni har frågor, funderingar, idéer och förslag.

 

#tillsammansförikvista

 

Mvh IK Vistas styrelse gm Annelie Fredriksson Jung, ordförande

Skribent: Sven Hallbeck
E-post: Adressen Gömd

Motionsspår

IK Vista ansvarar för undanröjning av träd som hindrar framkomsten i motionsspåret.

Anmälan görs här.
Övriga ärenden avseende trädfällning/röjning hänvisas till Jönköpings Kommun.

 

_______________________________

 

 

Sponsorer IK Vista (se även idrotterna)

____________________________

     ICA Kaxholmen

____________________________

Stöd IK Vista och rabatt till dig: Handla på nätet genom Sponsorhuset.

Sponsorhuset

___________________________

Postadress:
IK Vista
Vistavallen
56146 Huskvarna

Besöksadress:
Vistavallen
56146 Huskvarna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...