Hoppa till sidans innehåll

Aktuell information till medlemmarna

24 APR 2021 10:57
Information från ordförande Markus Davelid
  • Uppdaterad: 24 APR 2021 10:57

Hej alla Vista medlemmar, 

Nu är våren på allvar här och aktiviteterna på Vistavallen börjar sakta starta upp. Igår var de första lagen och tränade fotboll. Kul att se att många tar del av orienteringen HITTA UT. Kartor finns att hämta bl.a. på ICA i Kaxholmen. Passa på och njut av alla blåsippor och vitsippor bland våra motions- och MTB-spår. 
.
Den 1 maj blir det fotbollsskola och friidrottsskola för de nya grupperna. Besök gärna hemsidan alt Instagram för mer information om detta.
.
Det finns också nya kollektioner av träningskläder för fotboll. Besök klubbsidorna på Intersport för att ta del av vad som finns. Även ett sortiment för löpning och friidrott är på väg. 
.
Vi har fått utbetalning av försäkringen kopplat till förskingringsärendet. Detta innebär att ekonomin i stort är återställd givet alla de fantastiska insatser och gåvor som skett. Stort tack! 
.
Nu blickar vi framåt och kommer att påbörja ett långsiktigt arbeta med att rusta upp och utveckla Vistavallen. Vi kommer närmast att byta fönster i klubbhuset och samtidigt byta panelen på framsidan. Projektet är delvis finansierat med bidrag från Jönköpings kommun.
.
Vi kommer också att starta byggandet av C-planen för att få tillgång till 5-mannaplaner under 2022. Detta är en stor investering som är fullt finansierad genom bidrag. Fotbollsverksamheten är stadigt växande och i år ser vi fram mot fler än 100 seriematcher! 
.
Vi kommer också arbeta långsiktig med att göra Vistavallen till en trevlig mötesplats med en fin inramning. Först ut blir att ta bort vass och återställa den gamla badplatsen för att möjliggöra ett dopp i Landsjön efter träningen.
.
Jag hoppas alla kan njuta av våren och ta del av alla de möjligheter vårt närområde innebär för träning, friskvård och motion. 

Med vänlig hälsning
Markus Davelid

Skribent: Jan Gustavsson
E-post: Adressen Gömd

Motionsspår

IK Vista ansvarar för undanröjning av träd som hindrar framkomsten i motionsspåret.

Anmälan görs här.
Övriga ärenden avseende trädfällning/röjning hänvisas till Jönköpings Kommun.

 

_______________________________

 

 

Sponsorer IK Vista (se även idrotterna)

____________________________

     ICA Kaxholmen

____________________________

Stöd IK Vista och rabatt till dig: Handla på nätet genom Sponsorhuset.

Sponsorhuset

___________________________

Postadress:
IK Vista
Vistavallen
56146 Huskvarna

Besöksadress:
Vistavallen
56146 Huskvarna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...