Hoppa till sidans innehåll

Personuppgiftslagen och policy ungdomsfotboll


Personuppgiftslagen PUL

IK Vista hanterar personuppgifter via data enligt personuppgiftslagens bestämmelser (PUL). Uppgifter som lagras är: namn, adress, telefon, e-postadress, personnummer, aktiviteter, tävlingsresultat, utmärkelser, och förtroendeposter.

Uppgifter ur registret lämnas inte vidare till utomstående, utöver uppgifter som behövs för tävlingsanmälningar/resultat, licensansökan, bidragsansökningar, och deltagande i SISU:s lärgrupper (studiecirklar).

Tillägg 2015-01-19: Föreningsstyrelsen beslutade att utdrag ur medlemsregistret med aktiva i fotboll 2014 (namn och adress) lämnas till Intersport för deras marknadsföring. Överenskommelse träffad med Intersport om försäljning av idrottsutrustning. Information om marknadsföringen skickas från IK Vistas föreningsstyrelse till berörda medlemmar/föräldrar.

 

På föreningens hemsida publiceras resultat från tävlingar, viss statistik som till exempel maratonlistor i fotboll och Stora grabbar. Bilder publiceras bland annat under rubriken 'Uppmärksammat'.
Kontakta webbmaster eller ansvarig för medlemsregistret om du inte vill bli publicerad med bild, eller om någon uppgift är felaktig. (för omyndiga målsman)

Som medlem godkänner du IK Vistas hantering av personuppgifter.

(reviderad 2008-12-07 med anledning av att ansökan om LOK-stöd fordrar pesonnummer, och 2009-01-13 eftersom SISU:s lärgrupper använder personnummer. Tillägg 2015-01-19, se ovan)

 

Barn- och ungdomsfotboll - policy

Finns på sidan Fotboll

Uppdaterad: 2015-01-21 13:21
Skribent: Gus

Sponsorer IK Vista (se även idrotterna)

____________________________

     ICA Kaxholmen

____________________________

Stöd IK Vista och rabatt till dig: Handla på nätet genom Sponsorhuset.

Sponsorhuset

____________________________

Postadress:
IK Vista
Vistavallen
56146 Huskvarna

Besöksadress:
Vistavallen
56146 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036-50094
E-post: This is a mailto link